Kempa CAUTION Tshirts med print schwarz

yv3IV5Ntnp

Kempa CAUTION - T-shirts med print schwarz

Kempa CAUTION - T-shirts med print schwarz

Materiale & vedlikehold

Overmateriale :  100% bomull

Materiale :  Jersey

Vedlikeholdsråd :  Kan ikke tørkes i tørketrommel Maskinvask på 30°C

Produktdetaljer

Sportstype :  Håndball

Hals/utringning :  Rund hals

Mønster :  Print

Artikkelnummer :  KE942D00A-Q11

Kempa CAUTION - T-shirts med print schwarz Kempa CAUTION - T-shirts med print schwarz Kempa CAUTION - T-shirts med print schwarz

TOM TAILOR Pyjamasbukse dark blue
Ziener TAMAR Skijakke orange spice
Duffy in Leather 520410001 Black
Schiesser 95/5 Truser schwarz
Geox D Arabelle B Abx Black
Scotch Shrunk BASIC Jumper navy
sOliver RED LABEL Jumper blend grey
Guess LONG PANT Pyjamasbukse jet black
Diesel Beach Pit W Red
WeSC PR02 Post Racer Black
Zalando Essentials Topper white
Diesel BSTAR Belte taupe
Zalando Essentials Jerseykjole ultramarine green
Tamaris 112504537 001 Black
Henri Lloyd Alston Boot Dark Tan
Xti Boot Lady
Tamaris 112245838 521 Rose
Schiesser Boxer shorts blau
ecco BIOM VOJAGE Joggesko grape leaf
Patrizia Pepe ABITO Sommerkjole nero
TOM TAILOR GEMUSTERT CREWNECK Bluser real navy blue
El Naturalista El Viajero N262 Henna
Legero Novara GTX® Black
Esprit 036EK1W044 Black
Tiger of Sweden Jones 01 Cognac
Blink BL 385
Friboo Snøresko blue
Geox KILWI GIRL Babysko avio
Soft Comfort Noor Black
Rieker 6245914 Pazifik
Guess RYANN Belte black
Mavi STRIPE Bluser olivine
Polo Ralph Lauren Genser newport navy
Replay Anibal White
Ara FlorenzSt Moro
Blink BL 081
Diesel BLUESTAR Belte brown
EvenOdd Bombejakke light brown

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.