Wildflower Dela Black - franksmobileautorepair.com

Wildflower Dela Black

G3y4r5sWCG

Wildflower Dela Black

Wildflower Dela Black
Produktbeskrivelse Wildflower Detaljer: Glidelås Merke: Wildflower Tittel: Dame Type: Boots Farg: Svart Passer: Normal Yttermateriale: Semsket skinn Såle: Gummisåle Artikelnummer: 51932-00 Wildflower Dela Black Wildflower Dela Black
Vagabond Bree 403325020 Black
French Connection LOIS FRILL Jumper blazer red/summer white
Rieker 6246143 Dust

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.


Senso Adela
Dorothy Perkins Genser grey
Duffy 8702744 Black
GStar Raw Manor Chelsea Shine Black
Senso Winona
Scholl New Catalina AD Grey
Crocs Crocband II5 Cinch Boot W Oys/Navy
Gabor 2530527 Black
Columbia Peakfreak Enduro Mid Leather Outdry
Chi Chi London TIESA SKIRT Aline skjørt navy
Jack Jones JACCOLOMBIA Bow tie dark navy
Dahlin Lisborn Black
Korallkjede rød
GStar Raw Shona Cheval Strap Ii Black
Le Chameau Alsace Airconfort
Missguided FLORAL TEA PLAYSUIT Jumpsuit black
Jana 882371428 001 Black
GStar Raw Romero Delta Strap Black
Senso Janet
Tretorn Wings Winter Low Green
Rains Parka dark teal
Teddy Smith TEVEN Tshirts med print dark navy
Absorba DEBARDEUR ENFANT Singlet gris chine
Gant Docker
Unisa KibonKs Carrot
Tommy Hilfiger BOSTON BELT Belte blue
JAKO STRIKER Teamwear marine/nightblue
Superdry ARIES SPARKLE Lue black
Skechers JUMPTECH Joggesko light pink/multicolor
Supremebeing Stitch
Gourmet Rossi AP
Pepe Jeans MIKE Skjorte blue
Tommy Jeans COLLEGIATE Genser navy blazer
MAXCo AMBIENTE Lue pale yellow pattern
adidas Performance ASSITA Treningsskjorter orange
Icebug Acceleritas3 RB9X Black/Opal