Wildflower Nashiar Black - franksmobileautorepair.com

Wildflower Nashiar Black

J2UYkNR5dY

Wildflower Nashiar Black

Wildflower Nashiar Black
Produktbeskrivelse Wildflower Detaljer: Glidelås Spenne Merke: Wildflower Tittel: Dame Type: Highboots Farg: Grå Passer: Smal Yttermateriale: Syntet Såle: Gummisåle Hælhøyde: 3 cm Skafthøyde : 255 cm Skaftvidde: 38 cm Artikelnummer: 51934-00 Wildflower Nashiar Black Wildflower Nashiar Black
Senso Bertina
Birkenstock Monterey Slim Natural Leather Black

El Naturalista Leaves Pleasant Black
Nike Performance NIKE REVOLUTION 4 TDV GI Nøytrale løpesko black/white/racer pink
Vagabond 4144380 Keira dk Blue
Rieker 4636400 Black
Vans U Authentic Deck Club Sea Green
Hope Free Boot Black Suede
Unabux SNEAKER 2 PACK Sokker multicolor
Boxfresh BO Skelt
Nike W Nike Roshe Two Black/AnthraciteSailVolt
Tiger of Sweden HELMI Belte light brown
Petrol Industries NECK Tshirts med print capri
JAKO CLASSICO Teamwear schwarz
Pieces PCRISSA Skulderveske port royale
Merrell Enlighten Shine Breeze Tahoe
The North Face BASE CAMP DUFFEL M Reiseveske black
GStar Raw Shona Cheval Strap Ii Black
Nike Sportswear RUNNER 2 Joggesko schwarz
Bugatti 06F0464
Merrell Jovilee Artica WTPF Black/Huckleberry
adidas Sport Performance Adipure 3602 M Black/Black/Solar Blue
adidas Originals STAN SMITH Joggesko white/bold pink
Guess Skulderveske grey
Senso Guy
Pier One Cargobukser black
Nike Sportswear Joggesko barely rose/metallic red bronze
Senso Janet
Selected Vic Suede
Sköna Marie Popup Black
Jessica Simpson Bennies
Tommy Hilfiger Hudson 12A Coffee
Unisa Nomba Baltic
Hope Marly Bootin Brown
adidas Originals Zx Flux White/Clear Aqua/Core Black
Bagheera Galena Black
Scotch Soda Skjorte blue
Johnny Bulls Ancle Boot Black Suede

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.