Fly London Saiz Black - franksmobileautorepair.com

Fly London Saiz Black

BA7UqC1PCQ

Fly London Saiz Black

Fly London Saiz Black
Produktbeskrivelse Fly London Detaljer: Spenne Merke: Fly London Tittel: Dame Bruksområde: Walkingsko Type: Heels Farg: Svart Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Syntet Lærsåle Hælhøyde: 7 cm Artikelnummer: 53774-00 Fly London Saiz Black Fly London Saiz Black
Icebug DTS BUGrip Black/Poison
adidas Originals Zx 700 Off White/Rust Red/Solid Grey

Lee MARION STRAIGHT Slim fit jeans charcoal powder
Tamaris 112371329 033 Black Metallic
Marc OPolo RAGLANSLEEVE Topper langermet combo
Singaporekjede gullfarget
GEORGE GINA LUCY girls CANNES JACKET Bombejakke blue night
Esprit Ellena Ankle Wedge
Esprit Italia Lu Bootie
Skechers SKX GoTrain
Bianco Dress Chelsea Black
Soft Comfort Jennifer Black
Creative Recreation Profacilo
Bergstein Gummistøvler yellow
BOSS Green Cap medium red
Gant Laura Cognac
Geox D Lola Lt Taupe
Ecco FINDLAY Coffee/Mocha
VON FLOERKE Bow tie red
edc by Esprit Slim fit jeans black dark wash
Esprit ZIP THRU Cardigan navy
Dorothy Perkins PRINTED BOUCLE SHIFT Sommerkjole mono
Replay Ryggsekk black
Sixtyseven Esja 77178 Oleato Black
The North Face Womens Hedgehog Hike Mid GTX Dark Shadow Grey/ Wood Violet
Zimtstern FLASHZ Snowboard jacket black twotone
Nike Nike Air Max Coliseum Grey
Levis Working
Tiger of Sweden Frank 11 050 Black
Esprit Isis Wedge
Blundstone 1306 Dress Boot Rustic Brown
Emerica R Cruisers Fusion
sOliver BLACK LABEL Jumper glamour black
Sorel Caribou Grill, Dark Ginger
Clarks Caslynn Harp Black Leather
Boutique Moschino Genser black
Living Kitzbühel Tøfler grau
Palladium Pampa Hi Ladies Neptune

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.