Gabor 4579112 Puder - franksmobileautorepair.com

Gabor 4579112 Puder

mWnJSYeJ6r

Gabor 45.791.12 Puder

Gabor 45.791.12 Puder
Produktbeskrivelse Gabor Detaljer: Spenne Merke: Gabor Tittel: Dame Type: Heels Farg: Beige Passer: Normal Yttermateriale: Semsket skinn Såle: Syntet Hælhøyde: 9 cm Artikelnummer: 53790-00 Gabor 45.791.12 Puder Gabor 45.791.12 Puder
GStar Raw Dash
Tamaris 112836226 455 Cuoio

Knowledge Cotton Apparel Chukka Boots Total Eclipse
Halssmykke grønn
Anna Field TriangelBH rose
Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR Høye joggesko blau
El Naturalista Colibri N497 Acaigrey
Ilse Jacobsen Rub68 Indigo
Ecco ECCO GARY MARINE SPHINX
Converse Høye joggesko black/brown
US Polo Assn Craig Cable DRKB Black
Original Penguin Rotonda
El Naturalista Wakataua N448 Brown
Tommy Hilfiger LEOPARD SCARF Sjal brown
Lacoste Orelle
Kappa Treningssko grey/lime
Ecco 264023 Touch 35 Black
LICO BIOLINE LOOK Sandaler pink
Butterfly Twists Victoria Black Croc
Tiger of Sweden Alice 57 Black Combo
Williot Milord
Nike Performance SWOOSH Tshirts med print port wine
Rieker 4008514 Pazifik
Clarks Money Whistle Black
GStar Raw Dash
TOM TAILOR DENIM Skjorte gipsy purple
Dorothy Perkins Genser grey
Rieker 5958500 Black
New Look Wide Fit WIDE FIT TESSY Sandaler med høye hæler dark red
UGG Australia Classic Mini II Metallic Dusk
El Naturalista Contradiction ND31 Brown
Nike Nike Air Max Tavas Gs Hyper Cobalt/WhiteDrk Ryl Bl
Puma PUMA STREETBALLER LO
EvenOdd Solbriller brown
OVS Håndveske black
adidas Sport Performance Supernova Glide 6 W
Carhartt WIP TRAPPER Vinterjakke black
El Naturalista Colibri N467 Acai

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.