El Naturalista Nido Ella N758 Brown - franksmobileautorepair.com

El Naturalista Nido Ella N758 Brown

J4LN9px9RD

El Naturalista Nido Ella N758 Brown

El Naturalista Nido Ella N758 Brown
Produktbeskrivelse El Naturalista Detaljer: Glidelås Merke: El Naturalista Tittel: Dame Type: Boots Farg: Brun Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Artikelnummer: 51027-01 El Naturalista Nido Ella N758 Brown El Naturalista Nido Ella N758 Brown
Jana 882431126 324 Pepper
Dr Martens Talib Black

comma KURZ Cocktailkjole dark blue
Reebok Cardio Workout Low Rs Black/Grey/Neon Cherry/White
Steffen Schraut THE ESSENTIAL FASHION Skjorte navy
Duffy 901100416 Yellow
adidas Originals INIKI Joggesko collegiate navy/footwear white
Trussardi Jeans ISCHIA Håndveske black
Marc OPolo Loafer 375 Bordo
Pepe Jeans Hoodie grey marl
Timberland Skyhvn Ek Tall Bt Brown
Nike W Nike Air Max 1 Ultra 20 Black/Mtlc HematiteBlack
Puma Flare Wns Fluo PeachRose RedWhite
Falke SHELINA Langstrømper sun
Moves VARIS Genser bone
Reebok Realflex Train 30 Black/Flat Grey/White
Molly Bracken LADIES DRESS Sommerkjole blue
Nike Air Max Jewell Light Bone/vit/dust
Vans ASHER Slippers black
Reebok Classic Furylite Slipon Arch Lead/White/Black
Skechers 22478 BLK
New Look REXED Klassiske pumps black
Bruno Premi Høye hæler nero
Pier One Tshirts mottled black
Gant 13543433 Lisa Black
Icebug Ivalo2 W BUGrip Cocoa
Björn Borg Brooklyn Tan
Art Bergen 0916 Moka
Camper Peu 36544053 Dark Brown
Puma Evospeed 1 FG Jasmine Green
Vagabond Lejla 410716020 Black
Diadora Sprinter
Tretorn Viken W Black
Duffy 7360927 Black/Multi
Bullboxer 817E7L502 Black
Hanro SPORTY Boxer shorts white
GAP RUCHED Jerseykjole true black
Marc OPolo 2 PACK Sokker blue

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.