Ecco 430563 Sneak Ladies Rose Dust - franksmobileautorepair.com

Ecco 430563 Sneak Ladies Rose Dust

i6qvmRkH5P

Ecco 430563 Sneak Ladies Rose Dust

Ecco 430563 Sneak Ladies Rose Dust
Produktbeskrivelse Ecco Detaljer: Skolisser Merke: Ecco Tittel: Dame Type: Flats Farg: Rosa Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Artikelnummer: 59174-00 Ecco 430563 Sneak Ladies Rose Dust Ecco 430563 Sneak Ladies Rose Dust

Evans FRONT BACK TIE SLEEVE Bluser navy
Nike Sportswear COURT BOROUGH Joggesko white
Richter Høye joggesko platin/candy
YOURTURN Jumper dark grey melange
Dr Martens ADRIAN Slippers black
Bobbie Burns Vajert Low
Teva Original Universal Floral Purple Wine Floral
GStar Raw Kate Wmn Raven
Crocs CitiLane Flat W Black/White
Puma Archive Light Lo
Tamaris 112533429 003 Black Leather
Puma CARSON 2 Nøytrale løpesko quiet shade/flame scarlet
Merrell Mimix Cheer Dusty Blue
Solid DEACON Treningsjakke navy
Pretty Ballerinas 43846 Navy
Skechers Sport DLITESME TIME Joggesko taupe
Tommy Hilfiger Rudolph 3A Winter Cognac
Skechers 12407 BBK
Superfit SPORT Sko med borrelås schwarz/multicolor
Nude Lotta Nero
adidas Sport Performance Cc Fresh 2 W Core Black/Light Purple
GStar Raw Dash Wmn Lo Bright White
Unisa Obsi Grape
GStar TYPE C 3D STRAIGHT Straight leg jeans medium aged
Esprit ZIP THRU Cardigan navy
Pepe Jeans MEGAN Sommerkjole blue coral
adidas Performance CORE Treningsbukser dark blue/white
US Polo Assn Kappi 1 Black
GStar Raw Falton Wmn Mesh Hi Bright White
Nike Performance FC BARCELONA HOME Lagdrakt deep royal blue/university gold
True Decadence Cocktailkjole white
Vagabond 387330531 Rodrigo Java
Mustang PANTS Straight leg jeans stone washed
Henri Lloyd Arkansa Denim Nubuk
Soft Comfort Makaria Beige
Fitflop Crystal Zstrap Sandal Black
El Naturalista Espiral N581 Black
adidas Performance NEMEZIZ TANGO 173 IN Fotballsko innendørs black/black/tagome

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.