Dasia Daylily Slipin Pink

ItEfzQoLep

Dasia Daylily Slip-in Pink

Dasia Daylily Slip-in Pink
Produktbeskrivelse Dasia Merke: Dasia Tittel: Dame Type: Flats Farg: Rosa Passer: Normal Yttermateriale: Semsket skinn Såle: Gummisåle Artikelnummer: 58971-01 Dasia Daylily Slip-in Pink Dasia Daylily Slip-in Pink

Tretorn Tie Break Leather Snow white
Henri Lloyd Holme Trainer White
Henri Lloyd Regal Trainer Navy
Dr Martens 2976 Chelsea Red
Tommy Hilfiger Kesha 6D 990 Blk
Nike W Nike Air Max Thea Ultra Black/BlackWhite
Unabux Boxer shorts blue/white
UGG Australia W Bonham Black
Second Female STOCLET Skjorte navy
Tommy Hilfiger Sanderson 3W Black
Ecco 431013 KinHin Black
Diesel MUSTAVE SMUSTAVE MC W Høye joggesko indigo
Calou Lisa Black
Johnny Bulls High Zip Back Black Shiny Gold
Vans U Era Golden Coast Blue/Cabbage
Guess LONG PANT Pyjamasbukse jet black
Calou Tina Pink
Calou Katty Grey
US Polo Assn Faris 1 Black
Friboo Snøresko blue
Duffy 8616001 Bordo
Tommy Hilfiger Elena 4D 082 Beige
Puma Ballesta Black/White
Meister Anker Dameur tofarget
Tommy Hilfiger Elena 1D 613 Cerice
New Look Wide Fit WIDE FIT TATENT Sandaler med høye hæler dark khaki
Oscar Jacobson Philip 200 Navy
Scholl Moldava WG AD Light Pink
Björn Borg Wendy High Fur Tan
Duffy 8617801 Black
Vagabond Sarah 404004020 Black
Butterfly Twists Victoria Black Croc
Skechers DIAMOND RUNNER Joggesko light pink
Paez Day Sparks Topacio
Betty Co Jerseykjole black/cream
Lacoste Marcel Mid Col
Pinko INGIOIELLARE Kjole bianco/bluette
US Polo Assn Amadeus 6 Dark Beige

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.