Merrell Snowbound Mid WTPF Black - franksmobileautorepair.com

Merrell Snowbound Mid WTPF Black

8YiYnBwB7m

Merrell Snowbound Mid WTPF Black

Merrell Snowbound Mid WTPF Black
Produktbeskrivelse Merrell Detaljer: Skolisser Merke: Merrell Tittel: Dame Bruksområde: Vanntett Type: Boots Farg: Grå Passer: Normal Yttermateriale: Lær Syntet Såle: Gummisåle Artikelnummer: 60003-91 Merrell Snowbound Mid WTPF Black Merrell Snowbound Mid WTPF Black
Kavat Ramsö Ep Nude
Jana 882820126 Light Grey
Pikolinos BRUSELAS

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.


Dr Martens Lylah Black Mono
Converse All Star Leather Hi Moonlight
Duffy 7341254 Black
River Island BRUSHED Jumper blue
Dr Martens 1461 Im Pink Metallic
Unabux SNEAKER 2 PACK Sokker multicolor
Richter Høye joggesko passion/candy
Ilse Jacobsen Tulip3275a Laurel Green
sOliver RED LABEL Slim fit jeans dark grey denim
Wildflower Roide 04 Brown
Dr Martens 1460 Mono White
Camper Lara Black
Bagheera Shadow Blue/Orange
Ecco 286003 Skyler Black
Selected Femme SFKALOON Clutch black
Zalando Essentials 2 PACK Topp grey/black
Marc OPolo 501 22573501 201 Dark Brown
Birkenstock Daloa Slim BirkoFlor Graceful Rose
Ecco 282013 Bella Black Leather
Gant 14538591 New Haven G00 Black
Glamorous Høye hæler grey
Hudson Clarke
NAF NAF Skulderveske noir
Mos Mosh MADDEN BELL DRESS Sommerkjole navy
Keen Kuta Black/Ceylon Yellow
Diesel GLOBI GONNA Aline skjørt titanium
Ecco 400503 Soft 1 Ladies Black
Unabux SNEAKER 2 PACK Sokker multicolor
Clarks Witcombe Flo Dark Tan Lea
Vero Moda VMSILLA Dongerikjole light grey denim
Nike Wmns Air Max 1 Prm Provence Purple
Triumph DARLING SPOTLIGHT BRAZ Truser white
KangaROOS ROJI Joggesko dark navy/sun yellow
Warehouse EMBOSSED Clutch lilac
Bread Boxers Underbukse weiss
POPA CANNES BOA Platåsandaler black