Kawasaki Fantasy slim maui Grey

kr5sdtl53a

Kawasaki Fantasy slim maui Grey

Kawasaki Fantasy slim maui Grey
Produktbeskrivelse Kawasaki Merke: Kawasaki Tittel: Herre Dame Type: Flats Farg: Beige Passer: Normal Yttermateriale: Textil Gummi Såle: Gummisåle Artikelnummer: 50663-00 Kawasaki Fantasy slim maui Grey Kawasaki Fantasy slim maui Grey

Anna Field Bukser maritime blue
Clarks Valana Melrose Black Leather
Geox D Amaranth B Abx Black
Nude Ingela 406760 Teq Nero
Icebug Glava BUGweb Earth
El Naturalista Angkor N995 Black
El Naturalista Rice Field Blacktoast
El Naturalista Leaves Tibet
Bagheera Orion Grey/orange
Mohedatoffeln Gothenburg Smooth Black
adidas Sport Performance Cc Fresh Bounce W Grey/Ftwr White/Clear Onix
Romika Salem 03 Black
Nude Curling 6220AW Avirex Nero
Dickies 873 SLIM STRAIGHT WORK Chinos khaki
Puma Trinomic Trail Mid
Hunter Womens Orig Short Rhodonite Pink
El Naturalista Croche N947 Henna
Converse All Star Tropical Print Ox Menta/Black
Noppies PANTS CURVED KINGSGATE BABY Bukser light green
El Naturalista Leaves Black
Tamaris 112594333 Black
Polecat 4351311 Memory Foam Insock Navy Blue
El Naturalista Tulip Ocean
Svea Stockholm 2 90 White
El Naturalista El Viajero N275 White
Lazamani Joggesko pastel
Keen Venice H2 Dress Blues/alg
Legero Venezia Schwarz
Under Armour FRENCH TERRY HOODY Hoodie penta pink
Clarks Freckle Ice Red
Gabor WIDE FIT Kiler skin
Hub Footwear Chess LW
Magnanni Modelo 15209 S Vistas Marron
Marc OPolo Flat Heel Chelsea 720 Cognac
Superdry Super Series Low
Vans Ua Old Skool Mono Bumper Cabernet/white
mintberry Bluser sagebrush green
Vagabond Kaley 420404020 Black

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.