Rubber Duck Adult Nylon/Suede Black - franksmobileautorepair.com

Rubber Duck Adult Nylon/Suede Black

fdUb3a6VjY

Rubber Duck Adult Nylon/Suede Black

Rubber Duck Adult Nylon/Suede Black
Produktbeskrivelse Rubber Duck Detaljer: Borrelås Merke: Rubber Duck Tittel: Dame Bruksområde: Varmeforet Type: Boots Farg: Blå Svart Passer: Normal Yttermateriale: Syntet Såle: Gummisåle Syntet Artikelnummer: 60011-88 Rubber Duck Adult Nylon/Suede Black Rubber Duck Adult Nylon/Suede Black
UGG Australia Bonham Grey
Lurchi STARLIGHT Joggesko jeans

adidas Originals Sko Everyn W Core Black/Core Black/Ash Pearl
Pier One Kort kåpe dark grey
Robeez Spedbarnsko navy stripe
DKNY JADYN Slippers pink
Nude 40169V Ilse Mohair/Ghiaccio
Vagabond Kasai 412548020 Black
sOliver RED LABEL Blyantskjørt blue denim
Oill Safari Signature Shoe Black
Lola Ramona Cecilia Black/white
TOM TAILOR DENIM CREW Topper langermet white
Anna Field Topper red/navy
Rieker 6975800 Schwarz
PoZu Jungle
Rieker L940242 Grau
Jack Jones JCOCOOL CAMPAIGN Lett jakke black
Fly London Fust Black
Clarks Cabaret Scene Tan Leather
adidas Originals Campus W Clear Brown/Ftwr White/Crystal
Gant 14538641 Zoe Sneaker G583 Blossom Pink
ONLY ONLSINNINE Skulderveske black
Nike Son Of Force White/Black
Vagabond Saida 421910120 Black
Lacoste STRAIGHTSET CAW Joggesko nature/navy
Duffy 9745001 Black
Nude Curling Idro Blue
Jack Wolfskin GRIVLA JACKET Hardshell jacket turquoise
Beach Panties ST KITTS Bikinitruse darkblue/white
Lauren Ralph Lauren Cocktailkjole navy
Beck ADVENTURE Tøfler grau
Nike SB Sko SB Bruin Zoom PRM SE Anthracite/Anthracite
Perlekjede hvit
Steve Madden PeachS Navy Sequins
Nike SB STEFAN JANOSKI MAX Joggesko black/white
Nike Sportswear AIR HUARACHE RUN ULTRA Joggesko white
adidas Originals Sko Everyn W Ftwr White/Ftwr White/Ash Pearl
Selected Homme TIE Slips navy blazer

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.