Nike Wmns Nike Free RN Black/WhiteAnthracite - franksmobileautorepair.com

Nike Wmns Nike Free RN Black/WhiteAnthracite

1iveNJw6bF

Nike Wmns Nike Free RN Black/White-Anthracite

Nike Wmns Nike Free RN Black/White-Anthracite
Produktbeskrivelse Nike Detaljer: Skolisser Merke: Nike Tittel: Dame Type: Sneakers Farg: Grå Passer: Liten Yttermateriale: Textil Såle: Gummisåle Artikelnummer: 56882-00 Nike Wmns Nike Free RN Black/White-Anthracite Nike Wmns Nike Free RN Black/White-Anthracite
Birkenstock Arizona Regular Smooth Leather Black
Timberland EK 20 Boat Twin Gore Navy Nubuck

MAGIC Bodyfashion Strømpeholder white
TOM TAILOR DENIM CREW Topper langermet white
Pepe Jeans DIANA Sommerkjole dulwich
Rockport Weekend Retreat Mdgd Rocksand Sde/Nbk
Gravis Slymz Mns
Onitsuka Tiger Golden Spark
Ten Points Frida Black
Alpha Industries PATCH Vinterjakke black
Harmony DONOVAN TOILE Straight leg jeans blue
Selected Homme TIE Slips black
Noppies PLEUN Pyjamasbukse dark blue
Feiyue Lo
Art 917 Bergen Brown
Ten Points Eva Cognac
JoJo Maman Bébé ULTIMATE SUPPORT MATERNITY Tights navy
Gabor 4416214 antikrosa
Geox SANDAL ROXANNE Tursandaler dark fuchsia
Triumph TRUE CURVES FOREVER TShirt BH nude
KIOMI Blazer blue
Passionata DANDY Stroppeløs BH champagner
KARL LAGERFELD KARL SATIN Bombejakke black
Ten Points Eva Black
Jim Rickey Tokyo Suede Leather
Nike Performance FREE RUN 2 Trainers obsidian/university red/racer blue/photo blue
Le Chameau Marine Botte Marine
Ecco Birmingham Marine
edc by Esprit Straight leg jeans blue medium wash
Superfit SPORT Sko med borrelås schwarz/multicolor
HUGO GEORGINA Slim fit jeans bright blue
GStar 3301 ULTRA HIGH STRAIGHT RP 7/8 Relaxed fit jeans sato denim
Viking Seilas Navy
GStar Raw Dex Mono Black
Mavi ADRIANA Jeans Skinny Fit blue denim
Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR Sko med borrelås white/barely orange
Underground England UMC10LEO
Crocs PRINCESS ARIEL Badesandaler amethyst

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.