adidas Originals Campus Grey Three F17/Ftwr White/Chal - franksmobileautorepair.com

adidas Originals Campus Grey Three F17/Ftwr White/Chal

Bj10yP19ml

adidas Originals Campus Grey Three F17/Ftwr White/Chal

adidas Originals Campus Grey Three F17/Ftwr White/Chal
Produktbeskrivelse adidas Originals Detaljer: Skolisser Merke: adidas Originals Tittel: Herre Dame Type: Sneakers Farg: Blå Grå Passer: Normal Yttermateriale: Lær Syntet Textil Såle: Gummisåle Artikelnummer: 60008-51 adidas Originals Campus Grey Three F17/Ftwr White/Chal adidas Originals Campus Grey Three F17/Ftwr White/Chal
Nike Nike Air Max 90 Ultra Moire White/WhiteWhiteWhite
Puma Ballesta Black/White

Ten Points Eva Cognac
Sneaky Steve Cumberland Beige Suede
Guess OLIVIA DRESS Hverdagskjole white
Polo Ralph Lauren LONG SLEEVE Jumper hunter navy
Ten Points Frida Cognac
Icebug Saunter BUGWeb Black
Baffin Control Max Worn Brown
Salming Distance A2 Men GunMetal
Puma SMASH V2 L V INF Joggesko white/paradise pink
Pieces Pslucia Suede Espadrillos Elephant Skin
Rieker L522301 Black/Blue
Passionata DANDY Stroppeløs BH champagner
Gant Martha Dark Brown
Gant Melfort Navy
Reebok Classic Club C85 Diamond White/Gum
Native Youth DENALI Jumpsuit grey
Ten Points Frida Black
adidas Originals GAZELLE Joggesko collegiate royal/footwear white
Geox D Petalus C Black
Nike Sportswear AIR MAX 90 Joggesko barely rose/gunsmoke/white/black
GStar 3301 ULTRA HIGH STRAIGHT RP 7/8 Relaxed fit jeans sato denim
Erima Hoodie new navy/red
Deha Topper langermet dark blue
JoJo Maman Bébé ULTIMATE SUPPORT MATERNITY Tights navy
Emma 4951066 Warm Lining Cognac
KIOMI Blazer blue
Nike W Air Max 1 Ultra Essenti Als Black White
adidas Originals Zx Flux Collegiate Navy/White
Passionata DANDY Truser champagner
UGG Australia Mini Bailey Bow II Black
Anna Field Sommerkjole off off white
Cache Coeur Tights marine
Filippa K Tights pigeon
Duffy 7230119 Black
AG Jeans Flared jeans sua
El Naturalista El Viajero Lux Suede Henna

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.