Bugatti Model 066405 - franksmobileautorepair.com

Bugatti Model 066405

Gw3fOw24rw

Bugatti Model: 066405

Bugatti Model: 066405

Produktbeskrivelse

Merke:


Birkenstock Gilford High Men Dark Brown
Zalando Essentials Tshirts med print mottled light grey
Keen The 59 Chelsea Peanut
BickleyMitchell Ørevarmere navy twist
Bogner Fire Ice ALON Vanntette bukser multi coloured
Esprit Yendis Slip On Black
Jana 882550425 Black
Sneaky Steve Crasher Black
Gant 14677602 Delray Slipon G15 Bone Beige
PS by Paul Smith MENS Skinnjakke dark blue
Petit Bateau ROBE Strikket kjole coquille/smoking
LTB SMARTY Slim fit jeans lorado wash
Vans U Era 59 CL Port Royale/Multi Stripe
Vagabond Cary 402010120M Black
El Naturalista Wakataua N413 Brown
Lindbergh Poloskjorter black
Donna Girl 49390 Black
Reebok Classic CL Nylon X Face Vision/Kindness
Seafolly BLOCK PARTY SWEETHEART MAILLOT Badedrakt black
Jack Jones JORFOLLOW HIGH SHAWL NECK Jumper total eclipse
Nike Wmns Air Zoom Pegasus 33 Black/WhiteAnthracite
GStar Raw Yard Bullion Gilt Navy
Palladium Pampa Sport Cuff WP LUX Black
Gram 398g
BOSS Orange DACUBA Strikket kjole medium grey
Geox D Yuki Navy
Werner Kern Dance La Habanna
Duffy 9216110 Red
Vero Moda VMFURY GLOVES Hansker black
Svea Borås10
Ecco 264023 Touch 35 Black
Vagabond 4122077 Casey Dk Blue
Steve Madden PeachS Navy Sequins
Puma Pumatrinomic Xt1 Plus Winter Sycamore
Tommy Hilfiger Lizzie 1D1 765 Gold
DC Shoes Dc Tonik Tx Se Black/Envy
MJUS 5602182016205 Brandy

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.