Tiger of Sweden Leon - franksmobileautorepair.com

Tiger of Sweden Leon

NvS4OCjjf2

Tiger of Sweden Leon

Tiger of Sweden Leon

Produktbeskrivelse

Merke:

Xti 27933 Black

Laura by Heppo A29061B
Pretty Ballerinas 43174 Navy
Sneaky Steve Kingdom Leather Black
Tiger of Sweden Jones 01 Cognac
Staccato Tshirts med print marine
Ivyrevel BLOSSOM Shorts black
Nike Air Max 90 Leather White/White
Lesson 2 Bolzano
TOM TAILOR EASY STRUCTURED COAT Kort kåpe real navy blue
Peak Performance Owen Long Lace Storm Blue
Birkenstock Arizona Regular Leather Blue
GAP TODDLER GIRL Topper langermet rose
Rieker L461401 01 Black
adidas Originals Superstar Ftwr White/Crystal White S16
Wilson M Rush Pro HC White/Grey/Gold
Park West 2710294 Black
Duffy 9216110 Blue
Wrangler Crossfield Desert Brown
Dahlin Volt Brown
Mentor M0919 Desert Boot Brown
Emma 4950230 Black
Selected Dan Leather T
Bugatti B32011100
Salomon SLab Sense Racing
Poetic Licence Down Town
Hilfiger Denim FREDDY Shorts blue
Mustang 4007315 Dark Brown 32 Dunkelbraun
Filippa K FEMININE Skjorte rouge
Tiger of Sweden Aldwin 12 Black
Lesson 2 Sassari
Nike Sportswear HUARACHE RUN SE GS Joggesko coral stardust/rust pink/light brown
Superga 2750SUEU Blue night shadow
adidas Originals SUPERSTAR Joggesko footwear white/red
Anna Field TriangelBH rose
Marc OPolo 501 11911401 114 Offwhite
Merrell Zeolite Edge Shandal Black/Subtle Green

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.